Как изменить цвет глаз домашних условиях


Как изменить цвет глаз домашних условиях

Как изменить цвет глаз домашних условиях

Как изменить цвет глаз домашних условиях


Who are we?

Pet Au Pair werkt met verschillende medewerkers per regio, op deze manier kunnen we een groot gebied voorzien van oppassers en beperken we de kilometervergoeding.
Al onze medewerkers zijn nauwkeurig geselecteerd op bekwaamheid, betrouwbaarheid, representativiteit en ervaring met huisdieren, ook staan zij voortdurend onder toezicht van Pet Au Pair. Wij besteden bijzonder veel aandacht en tijd aan het screenen van onze medewerkers, bij ons is vertrouwen een essentiële zaak.

Maak kennis met ons jong, goedlachs en enthousiast team!
Scroll omlaag voor jouw provincie:
Antwerpen
Oost-Vlaanderen
West-Vlaanderen
Vlaams-Brabant
Limburg

PROVINCIE ANTWERPEN


Image
Mijn naam is Raïssa en ik ben de zaakvoerster van Pet Au Pair. Ik sta in voor de oppastaken in heel de provincie Antwerpen, voornamelijk de zuidrand, maar eigenlijk ben ik een beetje overal te vinden! Verder doe ik ook alle administratie en zorg ik voor de "feel good" op de Pet Au Pair website, Facebook, Twitter en Instagram!.
Niet enkel met mijn oppasdieren, maar ook thuis heb ik mijn handen vol met Louis, Fien en Pepijn.
Leeftijd: 30 jaar
Regio: Edegem, Kontich, Mortsel, Hove,...
Image
Mijn naam is Inge en ik vul het Pet au Pair team aan met mijn grote liefde voor dieren waaronder voor mijn eigen huisdiertjes, mijn Franse bulldogs Lowie & Eddie, mijn kater Maurice die ik met veel geluk heb kunnen adopteren uit een asiel en mijn bejaarde ratje Otje en haar stiefzusjes Oona en Minnie. Mijn hart ligt niet enkel bij dieren,zowel mensen en dieren helpen geeft mij een enorm gelukkig en rijk gevoel. Ik ben er zeker van dat ik jullie allerbeste vriend een toffe tijd en goede zorgen zal bezorgen. Aangezien ik voltijds werk voor Pet au pair heb ik ruim de tijd om jullie diertjes de beste zorg te bieden tijdens jullie afwezigheid.
Leeftijd: 27 jaar
Regio: Antwerpen-centrum
Image
Mijn naam is Laura, al mijn hele leven ben ik verzot op dieren, het is mijn passie. Ik ben afgestudeerd als beeldend kunstenaar en momenteel school ik me nog bij tot dierenartsassistent. Mijn drie katten Patrick, Joris en Michelle brengen me elke dag weer aan het lachen wanneer ik hen vertroetel en verzorg. Ik rij al van kleins af aan paard en het is een droom van me ooit ook mijn eigen paarden te hebben. Ik doe niets liever dan met dieren bezig zijn en een plekje in het Pet Au Pair team vind ik dan ook helemaal super! Met veel enthousiasme en liefde geef ik ook jouw huisdier(en) alle aandacht en zorg die ze verdienen wanneer jij er even niet bent.
Leeftijd: 25 jaar
Regio: Antwerpen-centrum
Image Ik ben Cathy en ben altijd al een dierenvriend geweest, het ging zover dat ik de nodige opleidingen heb gevolgd en nu werk als instructrice in een hondenschool te Antwerpen. Ikzelf heb 1 hond, Mitzi (labrador), zij is inmiddels 10 jaar oud en mijn grote hartendief! U kan met een gerust hart lang werken, of met vakantie gaan, ik zorg met heel veel enthousiasme voor jullie honden of andere huisdieren! Wandelen, lopen, springen, eten klaarmaken, aaien, of zelfs rusten, ik doe het allemaal! Ik kijk ernaar uit om binnenkort voor jouw diertjes te zorgen!
Leeftijd: 37 jaar
Regio: Antwerpen-centrum, Berchem, Deurne, Borgerhout,...
Image
Ik ben Liesbeth, woonachtig in Reet en werk als opvoeder- begeleider in een voorziening voor mensen met autismespectrumstoornis en een verstandelijke beperking. Vanaf mijn geboorte ben ik opgegroeid tussen de dieren. Mijn ouders hadden vroeger 2 honden, een Mechelaar en een Basset Hound waar ik urenlang mee ravotte. In mijn tienerjaren had ik een zangkanarie, een waterslager, die ik Xavier heb genoemd. (Wie snapt hem? ;-) ) Nu heb ikzelf 3 kippen, Jef, Jules en Jeanne, 2 krielkippen en een leghen, deze lieverds heb ik allen geadopteerd. Ik ben superblij het Pet au Pair team te versterkenen en met veel liefde, toewijding, professionaliteit en plezier geef ik zorg op maat voor jouw dierbare huisdieren.
Leeftijd: 27 jaar
Regio: Rumst, Duffel, Walem, Mechelen, Boom, Lier, …
Image
Ik ben Ilse en ben van jongs af aan verzot op dieren. Als kind vonden ze me vaak terug tussen de katten, honden, schapen, cavia’s, ... Tijdens mijn opleiding Orthopedagogie groeide de interesse in de invloed van dier op mens en in 2015 heb ik me uiteindelijk gevestigd als zelfstandige. Ik begeleid mensen met autisme al dan niet samen met mijn hond Millie, die ik onder professionele begeleiding zelf getraind heb tot therapiedier. Aangezien ik heel graag met dieren werk en graag actief bezig ben, heb ik voor Pet Au Pair gekozen. Ik ga met de wandel/oppas diertjes om alsof het mijn eigen dieren zijn, dus ze zullen zeker en vast niets tekort komen!
Leeftijd: 33 jaar
Regio: Antwerpen noord (Wuustwezel, Brasschaat, Kapellen,...)
Image
Mijn naam is Viki en ik werk reeds geruime tijd als vrijwilliger in het dierenasiel van Schoten. Daar verzorg ik kittens & katten wat me énorm veel voldoening en energie geeft. Vandaar dat ik met veel plezier het team van Pet Au Pair versterk om ook jullie diertjes met evenveel toewijding te verzorgen. Zelf heb ik 2 katten: Mieke, een ietwat schuchtere kattin en Musti, een halve maincoone die denkt dat hij een hond is; hij is een enorme knuffelaar, wat natuurlijk zalig is. Ik word enorm blij wanneer ik dieren kan vertroetelen en verzorgen! Dus als u op reis vertrekt, of onverwacht geen opvang heeft, bied ik graag mijn diensten aan in de regio rond Wijnegem .
Leeftijd: 45 jaar
Regio: Wijnegem, Schilde, s'-Gravenwezel, Ranst, Wommelgem, Schoten,...
Image
Mijn naam is Anke, en ik ben opgegroeid met tal van soorten dieren. We hadden reeds konijnen, hamsters, cavia’s, vogels, vissen, honden, katten en een paard. Momenteel hebben mijn man en ik 2 adoptiekatten Billie en Roosje, en twee zijdehoen kippen, Eufrazie en Marie-Jeanne. Onze huisdieren zijn alles voor me en ik verzorg hen met alle liefde van de wereld. Het is altijd mijn droom geweest om met dieren te werken, ik heb een tijdje gewerkt als dierenartsassistente en volg hiervoor ook verdere opleidingen. Ik kijk er erg naar uit om ook jullie huisdieren te verzorgen en vertroetelen!
Leeftijd: 27
Regio: Turnhout
Image Collega's gezocht in:
GEEL/HERENTALS
Ben jij dé geschikte Pet Au Pair? Stuur je CV (met foto) en motivatiebrief naar . Indien jouw sollicitatie weerhouden wordt ontvang je een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

PROVINCIE OOST-VLAANDEREN


Image Ik ben Sophie en heb lange tijd als vrijwilliger bij het asiel gewerkt. Zelf heb ik thuis 1 hondje van 16 jaar(Mouse) en 1 kat(Sam) van 13 jaar. Allebei geadopteerd toen ze al senior waren. Voor ik deze 2 schatten adopteerde, heb ik ook Teckels, Jack Russels en een Schnauzer gehad, paardrijden is ook lang een grote passie van mij geweest! Als grote dierenvriend hou ik enorm van de natuur, dus een wandeling met jouw viervoeter is voor mij een partie-plezier, zeker omdat ik dit met mijn eigen hondje niet kan, zij is hiervoor te oud en is gesteld op haar rust. Graag kom ik jouw dieren verwennen zoals mijn hartendiefjes thuis!
Leeftijd: 36 jaar
Regio: Waasland & Hulst
Image Ik ben Kathleen en sinds mijn kindertijd al gek op dieren. In de loop van de jaren heb ik cavia’s, chinchilla’s, ratjes en honden als huisdier gehouden. Momenteel heb ik 2 ruwhaar teckels, Mieleke(10j) & Pim(1j), maar zij hebben energie & pit voor 4! Met de jongste volg ik hondentraining en af & toe ook speurlessen. Naast al deze bezigheden heb ik ook een eigen trimstudio “Maison Toutou”. Om ook jullie huisgenoten te laten genieten tijdens de afwezigheid van de baasjes, kom ik ze graag verzorgen in hun vertrouwde omgeving & krijgen ze van mij alvast veel liefde en aandacht!
Leeftijd: 44 jaar
Regio: Kruibeke, Bornem, Puurs & Waasland
Image Collega's gezocht in:
GENT - AALST - GERAARDSBERGEN
Ben jij dé geschikte Pet Au Pair? Stuur je CV (met foto) en motivatiebrief naar . Indien jouw sollicitatie weerhouden wordt ontvang je een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

PROVINCIE WEST-VLAANDEREN


Image Ik ben Silke en van kinds af aan had ik een bijzondere interesse in dieren. In het middelbaar studeerde ik Dierenzorg, na het afronden van deze studie begon ik met mijn bachelor dierenzorg. Nog steeds had ik niet genoeg van en besloot ik om het Postgraduaat Toegepast Diergedrag te volgen. Naast het oppaswerk bij Pet Au Pair ben ik gedragstherapeut en organiseer ik verrijkingsparty’s voor kat en hond, daarnaast geef ik les aan Syntra-West over de kat. Natuurlijk heb ik ook thuis mijn eigen beestenboel zoals mijn twee katten Nova en Cass, de 5 papegaaiachtigen: Amazone Nona, de rosé kaketoes’s Calisto en Secundo, de valkparkiet Fluo en de prachtrosella Poemie. Buiten heb ik ook nog enkele sierkipjes lopen en een haan. Mijn doel is dieren gelukkig maken, zowel die van mezelf als die van anderen!
Leeftijd: 26 jaar
Regio: Zedelgem-Torhout-Roeselare
Image Mijn naam is Katrien en ik heb twee grote passies in mijn leven: enerzijds dieren en anderzijds mensen begeleiden en ondersteunen op hun levensweg. Vorig jaar ben ik een zelfstandige praktijk gestart voor individuele begeleiding & persoonlijke groei, relaxatie & massage, zingeving & natuurbeleving. Dankzij Pet Au Pair kan ik nu ook mijn passie voor dieren op professioneel vlak gaan beleven! Al van jongs af aan draag ik dieren een warm hart toe. Thuis hebben we altijd huisdieren gehad en dat waren en zijn mijn grootste vrienden. Sinds mijn 20ste ben ik vegetariër geworden uit liefde en respect voor dieren. Ik ga regelmatig wandelen met de hondjes van het asiel en sinds een aantal jaar ben ik vrijwilliger bij Bite Back, een organisatie die opkomt voor de rechten van het dier. Met liefdevolle toewijding zorg ik ook graag voor jouw huisdieren!
Leeftijd: 35 jaar
Regio: Kortrijk - Ieper - Poperinge
Image Mijn naam is Amy, met veel plezier en liefde versterk ik het team van Pet au pair in regio de kust/Brugge. Van jongsaf aan ben ik verzot op dieren maar paarden zijn al altijd een grote passie geweest, en sinds kort heb ik een grote droom kunnen verwezenlijken, een eigen paardenstalling runnen! (Zie Sea stables @ facebook). Zelf hebben wij een duitse herder (lana), 3 katten ( nanou, toepie en lilie), een konijn (bunny) en paarden (ali, silas, daico en capuccino). De stallen combineer ik met plezier samen met Pet Au Pair, dus als het jou even niet past zorg ik met veel liefde voor jullie viervoeter(s).
Leeftijd: 25 jaar
Regio: De Kust - Brugge
Image Collega's gezocht in:
KNOKKE - OOSTENDE
Ben jij dé geschikte Pet Au Pair? Stuur je CV (met foto) en motivatiebrief naar . Indien jouw sollicitatie weerhouden wordt ontvang je een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

PROVINCIE VLAAMS-BRABANT


Image
Ik ben Liesbeth en ik kom met veel plezier het team van Pet Au Pair versterken in en rond Gent. Ik kan me geen thuis zonder dieren voorstellen. Vroeger waren dat poezen, vissen, schildpadden, later konijnen. Nu delen wij ons huis met Wilma, Fred en Ginger, 3 weespoezen uit eenzelfde nest, elk met hun eigen karaktertje. Ik heb nog veel dierenliefde over en kom daarmee graag jouw huisdier(en) verzorgen en vertroetelen tijdens je afwezigheid. Ik werk hiernaast nog als psycholoog en wandelcoach. Ik ben dus graag buiten en in beweging. Honden die graag eens extra uitgelaten worden zijn dan ook heel erg welkom.
Leeftijd: 39 jaar
Regio: Leuven
Image Mijn naam is Sabrina en met veel enthousiasme versterk ik het team van Pet Au Pair. Al van kinds af aan heb ik veel liefde voor alle dieren en al snel volgden dan ook mijn eigen viervoeters, cavia (Wiske), 3 katten (Angel, Mittens, Kenza) en mijn forse hond (Balou). Later wens ik ook een grote tuin met kippetjes, een geitje en mini-ezel, nog meer hondjes en katjes..., het mag voor mij een halve dierentuin zijn, want omgang met dieren brengt mij de grootste vreugde. Vind jij het geen weer om je hond door te jagen? Ik sta steeds voor je klaar om je trouwe huisdiertjes te verzorgen en vertroetelen als jij er even niet bent."
Leeftijd: 27 jaar
Regio: Brussel-noord, Asse, Merchtem, Londerzeel...
Image Collega's gezocht in:
VILVOORDE - AARSCHOT
Ben jij dé geschikte Pet Au Pair? Stuur je CV (met foto) en motivatiebrief naar . Indien jouw sollicitatie weerhouden wordt ontvang je een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

PROVINCIE LIMBURG


Image
Hallo, ik ben Dunya en vul met veel enthousiasme het Pet Au Pair team aan vanuit de provincie Limburg. Van kleins af aan werd ik omringd door een heleboel dieren en mijn liefde hiervoor was onmiddellijk duidelijk aanwezig. Het groeide dan ook erg snel uit tot een groot en belangrijk deel van mijn leven. Mijn vrije tijd gaat ondertussen dus al een hele tijd uit naar het verzorgen van onze eigen dierentuin (hond, paarden, katten, cavia's, wandelende takken,...) en die van anderen. Later ben ik ook begonnen met het coachen en begeleiden van dier en mens. Dit o.a. tijdens mijn laatstejaarsstage Orthopedagogie in Nederland, waar ik therapeutisch werkte met paarden en honden. Met deze passie voor beestjes en baasjes zit ik bij Pet Au Pair dus zeker op mijn plaats!
Leeftijd: 24 jaar
Regio: Hasselt, Beringen, Heusden-Zolder, Lummen,...
Image
Mijn naam is Alja, en ik ben van jongsaf aan een groot dierenliefhebster. We hebben altijd allerlei huisdieren gehad, waaronder honden, poezen, konijnen, hamsters. Op dit moment hebben we 1 hond, die we geadopteerd hebben. Ook heb ik in het verleden veel paardgereden en heb dus geen angst voor paarden. Ik kijk er naar uit om met veel liefde en toewijding, uw dier de beste zorgen te geven!
Leeftijd: 54 jaar
Regio: Genk
Image Collega's gezocht in:
SINT TRUIDEN
Ben jij dé geschikte Pet Au Pair? Stuur je CV (met foto) en motivatiebrief naar . Indien jouw sollicitatie weerhouden wordt ontvang je een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

OOK EEN PET AU PAIR WORDEN?

Mail uw motivatiebrief met cv en foto naar


Pet Sitting

kat

30 Minutes Pet Sitting


Wilt u zorgeloos van uw vakantie kunnen genieten, bent u een dagje weg of kunt u om andere redenen even niet voor uw diertje zorgen?
Wij komen één of twee maal per dag bij u thuis om uw kat(ten) te verzorgen. Naast de basisverzorging nemen we ook de tijd om met de katten te spelen en te knuffelen. Als uw kat medicatie nodig heeft, dienen wij deze vanzelfsprekend toe.
Heeft u naast katten ook andere kleine huisdieren, dan verzorgen we deze ook met plezier!
Werkwijze
Wij komen ter kennismaking eerst bij u thuis langs om uw wensen te bespreken. Dit is altijd gratis en geheel vrijblijvend.
Omdat ik het belangrijk vind dat u met een gerust hart van huis vertrekt, bespreken wij tijdens dit gesprek de eet-, drink- en andere gewoontes van de kat, wanneer en hoe vaak ik langs kom, gegevens van een contactpersoon, dierenartsgegevens en andere bijzonderheden. Bent u na het gesprek overtuigd, dan leg ik de overeengekomen afspraken vast in een oppasovereenkomst.
Met Pet Au Pair krijgt u
- Eén of meer bezoeken per dag, ook in het weekend en op feestdagen
- Elke dag vers water en nieuw voer
- Knuffelen en spelen
- Dagelijks proper maken van de kattenbak
- Opruimen van eventuele ongelukjes
- Borstelen en/of kammen
- Brievenbus ledigen
- Planten verzorgen
- Kleine huisdieren water en voer geven
- Verslag via facebook, mail of sms

Day Care


Laat u uw huisdier liever niet alleen overdag? Kies dan voor de "Day Care" verzorging van Pet Au Pair!
Een medewerker zal overdag uw huisdier gezelschap houden en hen de verzorging geven die ze van de baasjes gewend zijn. Wij blijven een 6-tal uren bij uw huisdier en zorgen voor een leuke wandeling. U kunt vooraf met de oppas afspreken wat er specifiek verlangd wordt.
Deze service is steeds op aanvraag en de plaatsen zijn beperkt.

Night Care


Laat u uw huisdier liever niet alleen 'snachts? Kies dan voor de "Night Care" verzorging van Pet Au Pair!
Een medewerker zal 's nachts bij u logeren, zorgen dat het huis bewoond is en uw huisdieren de volledige zorg krijgen zoals ze gewend zijn van de baasjes. Wij overnachten bij uw huisdier(en) en zorgen voor een avond en ochtendwandeling. U kunt vooraf met de oppas afspreken wat er specifiek verlangd wordt.
Deze service is steeds op aanvraag en de plaatsen zijn beperkt.

Dog Walking

hond
Gaat u een dagje weg of hebt u niet de mogelijkheid om tijdens uw werkdag de hond uit te laten?
Een nieuwe puppy in het gezin en niet de tijd voor meermaals per dag te wandelen?
Een hevige hond die zijn energie kwijt moet raken?
Bent u niet voor groepswandelingen en wilt u graag een privé-wandeling voor uw hond?
Is uw hond niet welkom bij andere uitlaatdiensten omwille van loopsheid, ouderdom of eender wat?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
We geven uw hond een privé-wandeling en kunnen zo alle tijd en aandacht geven aan de persoonlijke wensen van u en uw hond.
De hond wordt in zijn eigen omgeving uitgelaten en na de wandeling krijgt hij water, eventueel voer en een heerlijk snoepje.
Steeds verslag via facebook, mail of sms!
Wanneer u belangstelling heeft voor onze uitlaatdienst, maken we eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

House Sitting

house


30 Minutes House Sitting


Geen huisdier? Geen probleem!
Pet Au Pair zorgt niet enkel voor huisdieren maar kan ook ingeschakeld worden voor de oppas van uw huis. Onze medewerkers zijn verzekerd en van onbesproken gedrag, daarom zijn we aangewezen om ook uw huis te bewaken.
Tijdens een dagelijks bezoek geven wij uw huis een levendige indruk om potentiële dieven af te schrikken en zorgen we voor een optimale zorg van uw woning.
Tijdens het bezoek zorgen we voor:
- Ledigen van de brievenbus
- Binnen-en buitenplanten water geven
- Huisvuil buiten zetten
- Rolluiken of gordijnen openen en sluiten
- Licht aan/uit
- Algemene beveiligingscontrole in en rond het huis
- Verslag via facebook, mail of sms
- Eventuele andere zorg naar wens

All Inclusive House Sitting


Laat u uw huis liever niet onbewoond achter? Kies dan voor de All Inclusive House Sitting van Pet Au Pair!
Een medewerker zal gedurende de periode van afwezigheid bij u logeren en zorgen dat het huis bewoond is. Hierdoor zult u niet terugkeren in een koud en onbewoond huis maar krijgt u het gevoel dat u slechts eventjes bent weggeweest. Het gaat om simpele dingen zoals het ledigen van de brievenbus of verzorgen van de planten, maar vooral om belangrijkere zaken zoals het toezicht houden op uw huis of landgoed. Dit is vooral voor mensen met een grote en luxueuze woning van groot belang in verband met een groter risico op inbraak.
U kunt vooraf met de oppas afspreken wat er specifiek verlangd wordt.
Al onze medewerkers zijn nauwkeurig geselecteerd op bekwaamheid en betrouwbaarheid!
Deze service is steeds op aanvraag en de plaatsen zijn beperkt.

Pet Taxi

house
Uw huisdier heeft een bezoekje nodig aan de trimmer of dierenarts,
maar u bent aan het werk of hebt niet de mogelijkheid om hem te brengen? Dan doen wij dit graag voor u!
We pikken uw huisdier op bij u thuis, brengen hem naar de gevraagde locatie en nadien weer veilig terug naar huis.

Wedding Date

house Jullie huwelijk gaat volledig over jullie tweetjes, maar wat als jullie eigenlijk al met z'n drieën zijn?
Dankzij ons kan ook jullie geliefde viervoeter deel uitmaken van jullie schitterend huwelijksfeest.
Wij halen uw hond thuis op en brengen hem naar het huwelijksfeest voor enkele leuke foto's samen met bruid & bruidegom of met uw gasten.
Nadien brengen we uw trouwe vriend weer veilig thuis en gaat u gewoon door met het feest!
Graag bespreken wij samen met u de mogelijkheden om deze speciale dag nog specialer te maken!
Een voorbeeld wat wij op deze dag voor u kunnen betekenen:
- Uw hond 's morgens afhalen en een leuke wandeling maken.
- Bezoekje aan het hondenkapsalon.
- Rit naar de plechtigheid. Hier wandelen en spelen we met hem tot zijn deel van het huwelijk is aangekomen.
- Tijdens de dag zijn we beschikbaar voor wandelingen en het voeden van uw hond tot hij terug naar huis keert.
- De hond naar huis brengen en laten relaxen na deze leuke dag.
- U kan ervoor kiezen om de oppasser bij u te laten overnachten, zo hoeft u zich tijdens het avondfeest geen zorgen te maken over en kan u eventueel zelfs overnachten in de buurt van uw avondfeest.
Deze service biedt enorm veel mogelijkheden, graag bespreken we samen met u al uw wensen!

Gedragsbegeleiding

gedragsbegeleiding
Heb jij geen modelhondje en heeft jouw hond "een handleiding"?
Geen probleem! Wij wandelen ook met jouw viervoeter!
Kris van TibeLo Gedragsbegeleiding staat de oppassers van Pet Au Pair steeds bij en is onze rechterhand als het gaat over gedrag en training van uw huisdieren!
TibeLo kan jou en je hond helpen met:
- Elkaar beter te leren begrijpen
- Op een respectvolle manier met elkaar leren communiceren
- Beloningsgericht & plezierig samen trainen.
Onder leiding van gedragstrainer Kris van TibeLo zoeken we naar de oplossing voor jouw hond en trainen we tijdens zijn dagelijkse wandelingen met Pet Au Pair. Kris is een zeer ervaren en bekwame dame die een stevige opleiding achter de rug heeft:
Hondeninstructeur en -opvoeder bij Geert De Bolster (2008-2009)
Hondengedragstherapeut bij Geert De Bolster (2009)
Bijscholing gedragstherapie: "Advies, management & therapie" bij Geert De Bolster (2010)
Opleiding Bio- en Agrotechnologie (pathologie, ethologie, dierhouderij en dierenvoeding) - KaHo Sint-Lieven (2011 - 2014)
Bijscholing kattengedrag - KaHo Sint-Lieven (2012)
Bijkomende workshops:
Pam Reid, Geertje Schijf, iWoof Congres, Carl Grooteboer, Kathy Sdao, Sue Sternberg,…
Wil je meer weten? Surf dan naar http://tibelo.weebly.com/

Paw-ties & Playdates

pawties
Laten we eerlijk zijn, honden zijn echte party animals! Ze houden van spelen, jagen, snuffelen, lopen, ravotten en houden ervan om dit samen met andere honden te doen. Dus waarom geen paw-ty of Play Date voor jouw hond?
Een hondenfeestje of een spelletjesnamiddag is de perfecte gelegenheid om andere hondenbaasjes te ontmoeten en voor jouw hond(en) nieuwe vriendjes te leren kennen.
Come Paw-ty with Pet Au Pair!

Paw-ties

We zijn allemaal graag jarig! Een dag waar we alle aandacht krijgen, verwend worden en natuurlijk… cadeautjes krijgen! Ook jouw hond verdient deze aandacht tijdens zijn super-deluxe Dog Paw-ty!
En we vieren niet enkel onze verjaardag, elke reden is goed om een feestje te bouwen met Pet Au Pair. Tijdens onze hondenfeestjes gaat het vooral over plezier maken en samenkomen met anderen.
Jouw hond mag 7 van zijn/haar BFFs (Best Furry Friends) uitnodigen op het feestje, gedurende twee uur voorzien we spelletjes om alle honden te plezieren. Naast vertier zorgen we ook voor drankjes, hapjes, doggy- cupcakes, feestdecoratie en een goodie-bag voor elke hond!
Er zijn zoveel redenen om een feestje te geven voor jouw beste vriend, hoe gekker hoe beter!
Hieronder enkele ideeën:
- Birthday Paw-ty
- Wedding Paw-ty
- Pets-ercise BootCamp
- Puppy Shower
- Tea Paw-ty
- Costume Paw-ty
- Valentine's Day Paw-ty
- Best Dressed Paw-ty
- Christmas Paw-ty
- Halloween Costume Paw-ty
- Pet Adoption Paw-ty
- Carnaval Paw-ty
- Pup-Cake Paw-ty
- Sinterklaas
… alles is mogelijk!

Play Dates

Pet Au Pair organiseert geregeld Play Dates voor haar klanten. Op deze spelletjesnamiddagen zijn alle honden, groot of klein, welkom! Mits een kleine bijdrage hebben zowel jij, als jouw kameraad gedurende twee uur dolle pret. De spelletjes zijn steeds onder toezicht van een gediplomeerd en ervaren hondentrainer.
- Play Dates voor honden van elke maat of leeftijd, zolang ze allen sociaal zijn!
Twee uur spelen en trucs leren voor alle honden groot of klein. Verschillende materialen aanwezig, dus dolle pret verzekerd!
- Puppy Play Dates met als aandachtspunt: socialisatie!
Twee uur spelen en ravotten voor pups van 10 tot 24 weken. Tijdens deze sessie leren pups in een veilige omgeving sociaal omgaan met anderen. Vrij spelen en onder toezicht, zolang ze maar plezier hebben.
Wat doen we zoal tijdens deze Play Dates?
- Zoekspelletjes;
- Rondsnuffelen in het ballenbad;
- Trucjes zoals High Five! Pang! En Roll over!
- Avonturenparcours met verschillende obstakels
- ……
Kom naar de Pet Au Pair play dates en nodig je vrienden(met honden) uit om mee te spelen. Schrijf in via het aangekondigde evenement op facebook.
Liever zelf 7 vrienden optrommelen en je eigen Play Date organiseren met Pet Au Pair? Dat kan natuurlijk ook, gelieve hiervoor te mailen om samen de mogelijkheden te bespreken!
Om mee te doen moet met de Paw-Ties en Play Dates moet jouw hond in orde zijn met alle vaccinaties.
Slechts plaats voor 8 honden per Play Date/Paw-Ty, snel inschrijven is de boodschap!
De Paw-ty pictures kan je nadien vinden op facebook en krijg je ook via mail, deze leuke herinneringen zullen nog vaak een glimlach op ieders gezicht toveren.

Prices


Pet Sitting

1 bezoek per dag € 10,00 2 bezoeken per dag € 18,00 3 bezoeken per dag € 26,00 Toeslag vanaf het 3de kleine huisdier (vb. kat, konijn, kippenhok,...) € 2,00 per dag Toeslag vanaf het 3de grote huisdier (bv. hond) € 5,00 per dag Toeslag weekend & feestdagen € 4,00 per dag Reisvergoeding € 0,25 per km
Day Care (+/- 6 uur aanwezig) € 50,00 Night Care (+/- 12 uur aanwezig) € 90,00 Full Day Care (+/- 24 uur aanwezig) € 170,00
Extra diensten: Kennismakingsgesprek Gratis Medicijnen toedienen (ook insulinespuitjes!!) Gratis Planten verzorgen Gratis Brievenbus ledigen Gratis

Horses - Paardenverzorging

Afhankelijk van het aantal, de verzorging, beweging,... . Prijs op aanvraag.

Dog Walking

Wandelingen (30min) € 12,00 Wandeling (15 min) + gezelschap (15 min) € 12,00 Toeslag vanaf de tweede hond € 8,00 Toeslag weekend & feestdagen € 4,00 Reisvergoeding € 0,25 per km

House Sitting

1 bezoek per dag € 10,00 Toeslag weekend & feestdagen € 4,00 Reisvergoeding € 0,25 per km
Day (+/- 6 uur aanwezig) € 50,00 Night (+/- 12 uur aanwezig) € 90,00 Full Day (+/- 24 uur aanwezig) € 170,00

Pet Taxi

Per 30 min € 15,00

Wedding Date

Afhankelijk van de verschillende mogelijkheden.

Pawties & Playdates

Afhankelijk van de verschillende mogelijkheden.
Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Get in touch

Pet Au Pair is een officieel geregistreerde dierenoppas-onderneming!
Onderdeel van bvba MIAUWW BE0637.960.090
TEL: 0495/79.50.79
info(at)petaupair.be

Aangezien wij vaak actief op de baan zijn en geen telefoniste hebben zijn we sneller bereikbaar via mail i.p.v. telefonisch!


VRAAG OF RESERVATIE?
Gelieve onderstaand contactformulier in te vullen of rechtstreeks te mailen naar info(at)petaupair.be voor elke vraag of reservatie. U krijgt reactie binnen de 48u.
Aangezien wij vaak actief op de baan zijn en geen telefoniste hebben zijn we sneller bereikbaar via mail i.p.v. telefonisch!

Ja, ik wil een kennismakingsgesprek.

CAPTCHA Image [ Different Image ]

Download hier de algemene voorwaarden van Pet Au Pair.

Dierenarts

- Dierenarts Valerie Monstrey te Borgerhout: www.dierenartsmonstrey.be
Pet Au Pair werkt nauw samen met dierenarts Valerie, ook bij dringende hulp!

Gedragstherapie

- Gedragsbegeleiding tibelo: www.tibelo.weebly.com
- Het Verdrag Van Pluto te Edegem - www.hetverdragvanpluto.be
- Gedragstherapie voor katten: www.kattengedragstherapeut.be

Winkels

- Originele kattenbenodigdheden met webshop: www.purrfectdesign.be
- Internetwinkel in België gespecialiseerd in hondenbenches en papegaaienkooien: www.hondenbench.be
- Webshop met natuurvoeding voor honden: www.natuurvoedingvoorhonden.be

Kapsalons

- Hondenkapsalon Venice te Kontich: www.venicedescheemaeker.be
- Hondenkapsalon voor de kleine en grote hond te Aartselaar: www.hondentrimfleur.be

All rights reserved by Dorien Truyens


Источник: http://www.petaupair.be/Как изменить цвет глаз домашних условиях

Как изменить цвет глаз домашних условиях

Как изменить цвет глаз домашних условиях

Как изменить цвет глаз домашних условиях

Как изменить цвет глаз домашних условиях

Как изменить цвет глаз домашних условиях

Как изменить цвет глаз домашних условиях

Как изменить цвет глаз домашних условиях

Как изменить цвет глаз домашних условиях